Accept признаха Каварна за световна рок столица

Мисия Каварна

02-06-2013, 15:33

Автор:

Dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Тази вечер са Deep Purple

Първият ден от Kavarna Rock 2013 беше открит от Черно фередже. Бандата излезе със забавни костюми, като най-колоритен беше басистът Фънки,  бе облечен в розова рокля и руса перука. Thunder и Aria успяха да се срещнат с фенове след репетициите си.
Още в ранния следобед имаше огромни групи хора, които очакваха рокаджиите за автографи. Руската банда позната като „Източния Айрън Мейдън” беше посрещната с руски знамена и много ентусиазъм и за пореден път беше утвърдена от феновете като класика в руските рок и метъл изпълнители. Accept от своя страна направо взриви феновете, още със самото излизане. Wolf Hoffmann наелектризира въздуха, като заби с новата си поръчкова китара, чакана с нетърпение от заклетите фенове през последните месеци. Mark Tornillo, който в вокал на бандата от 2010г., изпя някои от най-големите хитове на бандата, още от времето на Udo Dirkschneider.
Под небето на Каварна зазвучаха Metal Heart, I’m a Rebel и, разбира се , песни от албума Stalingrad. Първата вечер от фестивала завърши зрелищно с невероятен бис, саунд на световно ниво и сцена която завладя вълните от рок фенове.
Accept направиха подобаващ финал с думите - ”Каварна е световната рок столица”, които бяха истинско признание за фестивала.
Днес Kavarna Rock ще представи Аналгин, Alisa, Doro Pesch и разбира се Deep Purple, които ще закрият Kavarna Rock Fest 2013.