Марица тръгна на лагер в Турция

Спорт

02-06-2013, 21:08

Снимка:

volleymaritza.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Пловдивчанки се готвят за финала в държавното първенство, който започва на 3 юли

Отборът на Марица (Пловдив) за девойки младша възраст, който в петък спечели безапелационно зоналния си турнир и се класира за националните финали, замина за Турция, където ще проведе подготвителен тренировъчен лагер до 10 юни.

Момичетата на треньорите Георги Илиев и Иван Радичев получиха покана да гостуват на турския Бурса Бююкшехир Беледийе (Бурса). Освен съвместни тренировки със своите домакини, жълто-сините девойки вероятно ще изиграят и няколко контролни срещи.

“Това е втори клуб от град Бурса, след Нилюфер Беледийеси, който изявява желание за такова сътрудничество с нашия клуб”, заяви мениджърът на Марица Борис Халачев.

“Тъй като тази наша гарнитура няма много изиграни мачове заедно поради участието на някои от състезателките в представителния ни женски състав или в различните национални отбори, тази възможност да изиграе няколко контроли на по-високо ниво идва в много удобен момент преди националните финали, които са от 3 до 7 юли. Разбира се, ние също каним отбора на Бурса да върне визитата в близко бъдеще”.