Бъдете готови! Легендите от "Дийп Пърпъл" превземат Пловдив

Концертът е кулминация на честванията, посветени на 100-годишния юбилей на "Ботев"

Трети юни е. Днес е денят, в който Дийп Пърпъл ще разтърсят Пловдив.

Бандата пристига в Пловив около 10,00 – 11,00 часа със самолет от Каварна. Те ще отпочинат в хотела и ще направят една репетиция преди концерта. В прогарамата не е предвидена разходка на Пловдив, но ако рокаджиите поискат – могат да обиколят местните забележителности.

Вратите на стадиона отварят в 18,00 часа. В 20,00 на сцената ще излезе подгряващата група. Пловдивчаните от Кросфайър ще свирят близо 30 минути. А след кратка пауза за подготовка на апаратурата в 21,00 ще забият Дийп Пърпъл.

Те ще свирят най-малко час и половина, ще изпълнят класическите си хитове, както и няколко парчета от новия си албум. Шоуто ще продължи до 22,30 – 23,00 часа. За финала от футболен клуб Ботев са приготвили изненада.

Пърпъл ще отлетят на 4 юни.

Временно ограничение в организацията на движението ще се въведе в понеделник по повод концерта на "Дийп Пърпъл" на стадион "Христо Ботев".

Добре е да знаете

От 17 часа до приключване на концерта ще бъде спряно движението както следва: по бул. "Източен" - от бул. "Христо Ботев" до бул. "Княгиня Мария Луиза" - по ул. "Богомил" - от бул. "Източен" до ул. "Лев Толстой".