Нафтата играе с Литекс на лагера в Казанлък

Спорт

03-06-2013, 11:17

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Търси се вариант и за трети контролен мач с елитен тим от региона по време на подготвителния лагер, но засега датата за този двубой остава свободна

Отборът на Нефтохимик ще изиграе поне две контроли на първия лагер на отбора, който ще се проведе в Казанлък от 17 до 29 юни, заяви специално за Burgasutre старши треньорът на шейховете Антон Спасов.

Едната със сигурност ще е с Литекс, а втората с Раковски. Търси се вариант и за трети контролен мач с елитен тим от региона, но засега датата за този двубой остава свободна. След прибирането си край морето, нафтата ще изиграе още поне 5 контроли, като засега има предложения от няколко отбора. До началото на подготовката и това ще бъде уточнено, каза още наставникът на „зелените”. Треньорският щаб е наясно с това, какви футболисти ще бъдат необходими, но все още се изчаква решението на финансовите затруднения пред отбора.

През седмицата се очаква да се състои среща между Изпълнителния директор на отбора Пламен Николов и спортно-техническия щаб, на която да се решат някои от наболелите въпроси по селекцията и плановете за подготовката на отбора. Нефтохимик се събира за първа тренировка на 10 юни на базата си в Долно Езерово, като дотогава много от проблемите, включително и с лиценза за участие в А група, трябва да бъдат решени.