Може ли той да бие Бойко?

Мисия София

03-06-2013, 14:20

Автор:

София Утре

Всичко от Автора

Волен Сидеров призова Борисов да се разберат по мъжки

Eдин шмекер и един укривач на данъци са под шапката на един, който е отговорен за убийства. Така лидерът на „Атака“ Волен Сидеров обобщи на пресконференция съюза между Яне Янев, Валери Симеонов и Бойко Борисов. Според него, този съюз стои зад вчерашния протест, който изля своето недоволство пред централата на „Атака“ в центъра на София. Волен обяви, че това се е случило с помощта на шефа на СДВР Валери Йорданов, "който за щастие беше отстранен“.

Това са хора с двоен морал и са лъжци, и са измамници“, заяви Сидеров за лидерите на РЗС и на НФСБ. „Това, което искам да им кажа, на тези употребени презервативи на Бойко Борисов, е да имат мъжеството да кажат всичко това, което казваха за мен вчера, и да дойдат пред централата на „Атака“.
„Чакам и Бойко Борисов да има мъжеството и също да дойде“, каза Сидеров. Той посочи, че ако Борисов не му се яви, оттук нататък той ще го нарича „мъжки характер с пет букви, първата е „П“, последната е „А“. Ще го наричам така. За мен той е едно абсолютно мекотело”, изригна Волен.

Интересно е, ако Борисов приеме “офертата” за решаване на нещата по мъжки, дали Сидеров ще се качи на ринга. Припомняме, че преди няколко години той обяви, че ще пребие от бой Росен Петров. Сценаристът на Слави тогава прие ръкавицата и в продължение на един месец всеки ден на едно и също място чакаше по боксови ръкавици Сидеров. Атакистът обаче се уплаши да излезе ек на ек в юмручен сблъсък с Птеров и така и не си показа носа в залата.