Стоичков подбра и Цацаров: Мъж ли е прокурор №1?

Спорт

04-06-2013, 09:15

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Сигурен съм, че съм подслушван. Цацаров сега да излезе и да каже, нали уж е прокурор №1, заяви треньорът на Литекс

Христо Стоичков не се спира пред нищо. Треньорът на Литекс подбра и главния прокурор Сотир Цацаров. Камата нападна обвинител №1 в страната и го провокира с ново предизвикателство. Модерният ляв заяви пред TV7, че със сигурност е подслушван и призова Сотир Цацаров да разкрие официално дали наистина е било така. Стоичков се обърна за първи път към главния прокурор дни преди края на изминалото футболно първенство, след като заяви, че ще го сезира за нечистите дела, които Борислав Михайлов върши като президент на БФС.
"Сигурен съм, че съм подслушван. Нека да излезе Цацаров и да каже. Сега да го видим, уж е прокурор №1. Да го видим дали е мъж, заяви Христо Стоичков. - Ела до край, щом си мъж. Това вече си е негов личен проблем дали ще стигне до край. Ако не го направи, значи живее от другата страна на "Кършияка" (б.а. - Сотир Цацаров е от Пловдив)".
Камата коментира и неотдавнашните разпити, на които беше привикан в ГДБОП по повод твърденията му за уредени мачове в българския футбол. "Когато бях за пръв път в ГДБОП, не знаеха за какво става въпрос, разкри Стоичков. - Дори не знаеха какви въпроси да ми задават. Стоях си, а те не знаеха за какво става дума въобще".