Вуцов за SL: Тандем Сираков-Тонев щеше да е още по-голям ход

Спорт

04-06-2013, 13:15

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Адриана Димитрова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ексклузивно! Наско Сираков се връща в Левски

Малко закъсняло решение, но у г-н Батков надделя разумът, смята легендата

Легендарният треньор на Левски Иван Вуцов е много доволен от завръщането на Наско Сираков на "Герена". Според него обаче ако в ръководството бе останал и бившият изпълнителен директор на "сините" Иво Тонев, ходът на собственика щеше да бъде още по-голям.

"Много правилен ход е връщането на Сираков в Левски, коментира пред Sportline.bg Вуцов. - Съжалявам само, че не е докрай. И Иво Тонев трябваше да остане, макар да не са приятели, но като съратници щяха да действат много успешно. Аз винаги съм казвал, че не е редно добър управленец като Наско да стои извън "Герена", категоричен бе той.

Запитан какви промени предстоят според него в клуба след завръщането на Сираков, Иван Вуцов заяви: "Не съм говорил с Наско. Но Левски плачеше за оперативни промени, не за козметични. Козметиката при "сините" не дава ефект. Не знам дали Николай Митов ще води отбора при това положение, при всички случаи ще има промени, времето ще покаже какви".

"Г-н Батков щом си е превил на ината, значи разумът у него е надделял, каза още 'синята" легенда. - Ходът му е позакъснял, но по-добре късно, отколкото никога. Разбира се, че Батков е левскар, ако не беше, какво щеше да търси на "Герена".

 

Още спортни новини тук