11 медала за "Център Голд Степ"

Спорт

04-06-2013, 13:52

Автор:

boshnakova1

Всичко от Автора

Възпитаниците на "Център Голд Степ” в XIV издание на турнира

Четири златни, пет сребърни и два бронзови медала спечелиха възпитаниците на "Център Голд Степ” в XIV издание на турнира, организиран от старозагорския клуб по спортни танци и Общината.

 

Проявата бе и открито зоново първенство, в което можеха да се включат всички желаещи двойки от страната. Вечерта пък завърши с открит национален турнир за високите танцови класове.

 

"Много съм доволна, защото резултатите ни в това състезание са много добри”, обобщи изявите наставничката на "Център Голд Степ” Атанаска Дунева. Въпреки, че възпитаниците й всяка година печелят отличия в това състезание, тя подчерта, че тази година двойките от клуба са били много колоритни и заслужено са се изкачили на стълбицата.

 

При най-малките със злато са се окичили двойката Георги и Памела, при 13 годишните Захари и Дони, в младшата възраст Мартин и Йоана, а в клас "сеньори” Веселин и Галя. Сребърни медали са спечелили двойките Боби и Ивайла при малките, в клас "сеньори” Милен и Роси, в мл. Възраст Иван и Никол, а при младежите Светозар и Антоанета.

 

В близките дни клубът ще бъде домакин на тридневен семинар, ръководен от прочути майстори на танца от Дания. Няколко седмици по-късно в Албена предстои държавния шампионат по спортни танци.