Официално: Радуканов остава

ЦСКА без лагер в чужбина, първата тренировка е на 10 юни

Ръководството на ЦСКА реши съдбата на Милен Радуканов. След заседание на Управителния съвет бе взето решение видинчанинът да остане треньор на отбора. Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов, заедно с шефа на Надзорния съвет Димитър Пенев и членовете на УС Аспарух Никодимов и Тончо Токмакчиев се събраха на извънредна сбирка днес. На нея присъстваха и изпълнителните директори Емил Костадинов и Георги Илиев-Майкъла.

На нея е било взето решение, че за момента най-добрият вариант за тима е Радуканов да запази поста си. В същото време ръководството е преценило, че първата тренировка на отбора трябва да започне на 10-и юни, а не както предварително бе обявено - на 6-и. Освен това сензационно отборът няма да проведе лятна подготовка в чужбина.

Ето и официалното съобщение на ръководството в клубния сайт:

Армейци, днес(04.06), ръководството на ЦСКА София взе решение подготовката на представителния отбор за сезон 2013/2014 да започне в понеделник(10.06). Старши треньорът Милен Радуканов ще изведе футболистите за първа тренировка в 10:00 часа на стадион „Българска армия”.

За първи път от 2006 година "червените" ще прибегнат до този ход. Причините основно са две – възможността да бъдат спестени средства и краткото време за подготовка и за осигуряването на контроли в чужбина. До дни от ЦСКА ще обяви мястото в България, където ще е на по-продължителен лагер от близо три седмици. Най-големи шансове да приеме "армейците" е курортът Банско.

Още спортни новини тук