Джоров към ПФК Ботев: Не съм се надявал на по-любезен отказ

Спорт

04-06-2013, 15:10

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Треньорът отсвирен от жълто-черните в конкурса за ДЮШ, защото не се явил на изпитите

Ръководството на Ботев (Пд) е отказало да назначи на работа в детско-юношеската си школа бившия треньор на Видима Митко Джоров, разбра Plovdivutre.bg. Специалистът, който има доста успехи в школите на Ботев (Пд) и Спартак (Пд), вече е бил информиран официално за решението на клуба от финансовия директор Иван Йотков.

Причината за отказа е фактът, че Джоров е подал своите документи за конкурса, но не се е явил на изпитите.

Plovdivutre.bg припомня, че Митко Джоров от известно време е в САЩ, където трупа опит в частната футболна школа на бившия футболист на Левски и Ботев Велко Йотов.

„Не съм се надявал на по-любезен отказ. Просто исках да ви информирам, че имам писмено и на видео идеите, с които реализирах доста състезатели при далеч по-лоши условия на работа и липса на текуща селекция“, пише Джоров в писмо до отговарящия за конкурса в Ботев Иван Йотков.

В своя профил във Фейсбук пловдивският специалист не крие разочарованието си от това развитие и споделя:

Не съм си подал документи да ме изпитват, а се опитвам на база 20 години опит, две национални купи и две втори места в България с футболисти, които днес са национали, носещи екипа на ПФК "Ботев" Пловдив, да свърша работа и да си храня семейството, но не се получи!

Plovdivutre.bg научи още, че имената на приетите в школата на Ботев треньори ще бъдат обявени официално утре или най-късно в четвъртък.