Слънчев бряг влиза в режим "Ибиса"

Туризъм

05-06-2013, 06:10

Снимка:

facebook.com/Cacao beach

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Противоречив за много българи и любим на огромно количество европейски младежи, курортът става арена за разгръщане на мащабната парти култура

Няколко свръхдози морски ескейпизъм предлагат организаторите на първата за сезона "плажна екстраваганца".

Противоречив за много българи и любим на огромно количество европейски младежи, курортът Слънчев бряг става арена за разгръщане на мащабната парти култура, повлияна от вечно зелената електронна сцена в Ибиса, пише "Труд".

Забавлението започна  с циркова програма, последвана от сет на българския DJ Mascota, обявен за диджей на годината у нас. Черешката на тортата имаха задачата да забодат световноизвестните унгарски майстори на електронния микс Crazibiza, покорили колективното въображение на плажните купонджии от различни точки на света с парчетата Spinning around, My lips и Bitch lady.

През уикенда Слънчев бряг стана сцена за новия денс проект на Биляна Йотовска и Невена Воденичарска, озаглавен "Клеопатра".

С него ще бъде даден старт на парти сериал, който ще разведе летуващите техноманиаци с трезвеността и рационализма за цялото лято.

Горещите месеци идват с обещанието за 150 събития с различна предизвикателна концепция. Календарът включва плътски провокации като "Мис Силикон", "Мис Лошо момиче" и "Земята на удоволствията" през юли. Концепцията е за еклектичен сезон, затова са предвидени участия на цигуларките от "Хипнотик", танцов перформънс на Secret Garden Show и множество диджеи. Целта е да се върнат младите в курорта, който изоставиха преди години заради презастрояването и парвенющината.