Дами, станете риалити звезди в бляскаво шоу на новата HOTZONA TV

Пловдив Лайф

05-06-2013, 15:24

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Кастингът е на 15 юни в хотел "Лайпциг". Заповядайте!

В разгара на лятото и подготовката за старта на HOTZONA TV екипът на телевизията отправя поредно предизвикателство към своите потребители. Още в самото начало обещахме, че ще ви правим съпричастни с всички наши проекти, един от които е HotZona TV. Да, стартът на телевизията все още не е даден, но екипът не е спирал да работи, снимаме всекидневно, за да предоставим богато съдържание на своите потребители, когато дойде време да прережем ТВ лентата. 

Освен вечерното шоу, което ще стартира на по-късен етап и ще се снима на живо пред публика, освен всички горещи клипове, които подготвяме, HotZona TV реши да направи пореден реверанс към нежната половина на своите потребители.

А именно - стартът на ново, изцяло дамско риалити предаване! Предаването ще се казва "Предизвикателството" и е ориентирано към всички жени над 18-годишна възраст, няма ограничения в горната възрастова граница. Риалити шоуто не е с еротичен характер, но продуцентите обещават да е изключително горещо. Предишен опит като модел изобщо не е задължителен.

"Идеята на формата е да включим жени без всякакъв опит като модели, защото сме на мнение, че красотата е неизменно качество на българката. Като медия, ангажирана в работата с жени, залагаме на това, че в България има изключително много атрактивни дами, независимо на каква възраст са", обясняват от продукцията. И допълват: "Целта на риалити шоуто е да накараме участничката да усети тръпката от това да си модел и да се забавлява от всички ситуации, в които я поставим". И тъй като за едно дамско предаване от този тип е необходима атрактивна водеща, в тази роля ще влезе Мая Стефанова. Продуцентът и човекът, който ще заснеме фотосесията и ще мъчи кандидатите, е Димитър Жеков.

РЕГЛАМЕНТЪТ

 

Избраната дама ще живее 48 часа с телевизионен екип на HotZona TV, ще присъства на различни, партита, ивенти, ще трябва да се справя с различни предизвикателства, които екипът й поставя. Тези 48 часа ще се снимат на различно и атрактивно място и ще предоставят разнообразни емоции на кандидатите. Сред предизвикателствата, отправяни към модела, ще са заложени много капани, като ще трябва да открива и различни награди. Известна българска личност ще я подкрепя през цялото време. Участничката ще заснеме своя професионална фотосесия и видеоклип с екипа на HotZona TV. Във всеки епизод ще има по две участнички, една - избрана от екипа, и една - с гласовете на потребителите във фен страницата ни.

ИЗИСКВАНИЯТА

Дамите задължително трябва да са навършили 18 години, няма ограничение в горната граница на възрастта. Ако искате да кандидатствате, изпратете минимум 3 снимки и мотивационно писмо, в което да обясните защо искате да се включите в такъв формат и с кои свои лични качества искате да бъде видяна от зрителите. Може да ни пишете на пощата на адрес hotzonabg@gmail.com или на съобщение в страницата на HotZona България ТУК. Гласувайте пак там за вашата фаворитка, следете на живо всичко около предаването. Накрая на годината ще изберем една от вас, която ще получи голямата награда.

Бъдете смели, атрактивни и си подарете 48 часа забавление с екипа на HotZona TV. Възползвайте се от този уникален шанс, който само ние ви даваме! Неслучайно нашият рекламен слоган е: "Отдай се на предизвикателството!"

Дами, ВНИМАНИЕ!

На 15.06.2013 ще се проведе кастинг с всички избрани до момента кандидатки. Срещата с продуценти ще е в хотел "Лайпциг" Пловдив с начален час 13, 00 часа в конферентния център на хотела.