Изненада: Генов става помощник на Стоичков в ЦСКА

Спорт

05-06-2013, 19:36

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Sportline.bg

Всичко от Автора

Такава покана трудно се отказва, заяви все още действащият треньор на Локо (Пд)

Треньорът на Локомотив (Пд) Стефан Генов призна пред Sportline.bg, че е получил покана лично от Христо Стоичков да стане част от екипа му в ЦСКА.

Както е известно, Камата е новият наставник на "армейците", а негови помощници ще бъдат досегашният му такъв в Литекс Петко Петков и евентуално Стефан Генов, ако приеме.

"Получих покана от Христо Стоичков, но все още изчаквам и не съм дал окончателния си отговор, разкри пред Sportline.bg Стефан Генов.

Искам да видя как ще се развие ситуацията в следващите няколко дни. Да преценя какво ще стане в Локомотив. Не съм приел все още със сигурност, защото още няма яснота и около ЦСКА. Но признавам, че такава покана трудно може да се откаже".

Стефан Генов в момента пътува от Гърция за България. В последните десетина дни треньорът на "смърфовете" беше на морска ваканция в югозападната ни съседка.

Генов има договор с Локомотив (Пд) до 30 юни 2013 година, който все още не е продължен и няма никаква пречка да напусне клуба по посока ЦСКА, стига да приеме предложението на Христо Стоичков.

Преди да получи офертата от Камата, Стефан Генов беше обещал на ръководството на Локомотив, че ще изведе отбора за първа тренировка на 10-и юни.