Зодии и кариера

Животът

06-06-2013, 08:05

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кои зодии изневеряват най-много?

Или как те се отразяват върху професионалното ни израстване

Зодиакалните знаци оказват влияние не само върху личният ни живот, но и върху работата ни, разкриват от Nie-jenite.bg. Вижте как се отразяват на вашата кариера.

Жена Овен
Многостранна, многоцветна и недисциплинарана. Внася бъркотия в офиса, но и постига значителни успехи. Поради своята дипломатичност, може да бъде изявен политик. Търси съвършенството и в бизнеса.

Жена Телец
Козметичен експерт, добра в областта на озеленяването, селското стопанство. Дизайнът на бижута може да и донесе успех. Постига възвръщаемост в сферата на финанси, бюджет, отчитане, счетоводство. Полезен асистент. Не създава проблеми на работодателите си.

Жена Близнаци
Амбициозна и стабилна. Успешна в сферата на маркетинга, връзки с обществеността. Желанието за идеална подредба, я прави добър интериорен дизайнер. Перфектна в отношенията с колегите.

Жена Рак
На първо място е майка. Добър психолог и психиатър. Успешна във всички сфери, свързани с производството. В края на деня е изтощена, затова не трябва да си уговаря следобедни работни срещи.

Жена Дева
Най-добрите учители, медицински сестри, секретарки, сътрудници. Високи умения в областта на финансите и разбира се изкуството.

Жена Лъв
Талантлива в много области. Водеща в ръководството. Склонна към сценични изкуства и декорация.

Жена Скорпион
Успешна, амбициозна, интуитивна, страстна и изобретателна. Прави си сметката и цени стойността. Изявени писатели, журналисти и фотографи.

Жена Везни
Изключително успешен политик. Дипломатически умения, добра в изкуството, връзки с обществеността, международни отношения, търговия и туризъм. Управлява безпроблемно рекламни компании.

Жена Стрелец
Оптимист. Може да се занимава с изследване на религията. Добър лекар, журналист, юрист. Популярна, весела, чаровна, успешна актриса. Много добри социолози, антрополози.

Жена Козирог
Талантлива, успешна в областта на финансите и модата. Възприема колегите като свое семейство. Добра в управлението и спестяването на пари.

Жена Водолей
Предпочита да работи за удоволствие и да получава пари за това. Избира да работи в областта на туризма, връзки с обществеността, комуникации. Улеснява работата си, за да се чувства спокойна и щастлива.

Жена Риби
Старателна и самоотвержена. Ако има физически дадености, е подходяща за стюардеса, манекен и хостеса. Състрадателна, добър учител и всеотдайна медицинска сестра. Много добра в човешките отношения.