Националите до 17 години в решителен сблъсък с Дания

Спорт

06-06-2013, 16:37

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

При поражение днес футболистите ни ще загубят шансове за класиране на Евро 2013

Днес от 18 часа започва решителния двубой за младите лъвчета на Владимир Стоянов на елитния кръг в Португалия. След звучния шамар, който получиха нашите от домакините от Португалия, които ни биха със 7:0, в мача срещу Дания ще опитаме да поизмием „срама от челата”.

Съперниците ни от Скандинавия отнесоха Чехия с 5:0 и заедно с иберийците се оформиха като фаворити в групата. И днес наставникът на нашите ще заложи в титулярния състав на тримата бургаски футболисти, които според информация на Burgasutre са се представили на ниво, въпреки тежкото поражение. В първия двубой около двайсетина агенти на водещи клубове следиха под лупа изявите на двата отбора, като със сигурност част от тях ще бъдат и на мача днес, но за да събудят по-сериозен интерес към себе си, нашите футболисти е необходимо да се изявят по-съвсем различен начин.

При загуба националите ни ще загубят всички шансове за класиране, които макар и минимални съществуват. При победа днес, нашите ще трябва да победят и Чехия и да се надяват на въртележка в мача между Дания и Португалия, ако приемем, че сънародниците на Роналдо ще се справят с Чехите.