Гощават с паста и месце волейболните национали

Спорт

07-06-2013, 10:41

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Отборът на Плачи почва в петък участието си в тазгодишното издание на Световната лига

С паста и месце се подсилиха волейболните ни национали преди мача в петък от Световната лига с Франция, пише Sportline.bg. Новината пред "Стандарт" разкри водачът на делегацията ни Любо Ганев. "Всичко е ок, домакините се грижат добре за нас", обяви той. Двубоят е от 21,30 ч и ще се предава пряко по TV7, а Любо ще дебютира като коментатор.

 

Волейболната ни легенда не видя проблем във факта, че българите бяха посрещнати с развалена пералня. Своевременната намеса на Владо Николов обаче реши неудобството.

 

По-големият проблем е, че либерото Мартин Божилов е с травма на ръката. Тя обаче няма да му попречи да излезе срещу "петлите". Лекарски щаб ще му направи специална превръзка с която да се появи на паркета.

 

"Да кажем, че нямам определени страхове. На възраст съм, в която мога да бъда спокоен. Единственото притеснение, което имам е, че трябва да направя така, че отборът да играе добре", обяви селекционерът Камило Плачи.

 

Андреа Анастази, който е начело на друг тим в нашата група Полша се изказа доста ласкаво за нашите. "Имат може би най-добрия нападател в света днес - Цветан Соколов. Липсва му малко опит, но е в състояние да донесе победа за българите, както го правеше Иван Милкович за сърбите. Ако има ден и получава добри топки, никой не може да го спре", коментира той.