Миската Юлия Юревич в ареста в Атина?

Пловдив Лайф

08-06-2013, 16:02

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Закопчаха наша "Мис България" с дрога в Гърция

Най-красивата българка за 2007 г. превърнала дома си в нарколаборатория

Носителката на титлата Мис България за 2007 година - Юлия Юревич, е арестувана в Атина за търговия с наркотици, съобщава вестник Катимерини. Красивата блондинка е била арестувана в луксозния й апартамент в елитното атинско предградие Глифада. Там зад фалшива стена в една от стаите е било открито огромно количество дрога и оръжие, предаде БТА.

При обиска на жилището полицаите са намерили още еротични атрибути и лента, с надпис "Мис България", които също са иззети. Нашенката била следена от полицията от началото на февруари. Тя била наблюдавана от полицейски служител, който играл ключова роля при ареста на крупния гръцки наркодилър Макриянис преди години.

Твърди се, че Юлия Юревич е превърнала дома си в нарколаборатория и че е зареждала барове и нощни клубове по всички южни предградия на гръцката столица, предава бТВ.

По-късно се появиха съмнения относно самоличността на задържаната българка. Пиарът на Юревич съобщи пред БГНЕС, че тя е в България и е потресена от фалшивата новина. Според гръцките медии арестуваната е позната с прякор Тарантулата. Те са единни, че става дума за бивша „Мис България" от преди 6 години.