Левски предлага нов договор на Гаджев

Спорт

09-06-2013, 12:00

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Все пак се чака мнението на Наско Сираков

Левски действа активно на трансферния пазар, като до 10 дни цялата селекция да бъде приключена, пише "7 дни спорт". Все пак ще се чака и развитието на въпроса със завръщането на Наско Сираков. Ако легендата се върне на Герена, той ще има последна дума над трансферите и всичко останало.

В Подуяне пък вече обмислят шанса да предложат нов договор на Владимир Гаджев. Един от лидерите на тима е сред най-конвертируемите футболисти на Герена. Гаджев, който игра и в двата мача на националния отбор от азиатското турне, вече на няколко пъти беше свързван с трансфер извън България. Въпреки това през зимата единствената оферта за него дойде от Китай. Настоящият договор на Гаджев изтича през лятото на 2014 г., т.е. след година. Ако халфът не преподпише, през зимата вече ще може да преговаря с друг тим и да премине в него без пари.

От Левски не искат да правят подобна грешка, заради това вече работят. На този етап обаче единствената пречка може да се окаже финансовите условия, които ще предложат сините. Гаджев, който ще направи 26 години след месец, иска увеличение на заплатата. На този етап обаче от Герена не могат да му предложат кой знае колко по-високо месечно възнаграждение.

Освен Гаджев договорът на още един основен играч изтича през следващия сезон. Това е Кристовао Рамос. Все още обаче не се знае дали португалецът ще влиза в плановете за новия сезон. Едва след това ръководството и Рамос могат да седнат на преговори.

Още спортни новини тук