БТА опроверга новината за Юлия Юревич

Пловдив Лайф

09-06-2013, 14:35

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Агенцията прати миската в ареста в Атина, а тя всъщност била в Козлодуй с родителите си

БТА опроверга публикуваната информация, че Юлия Юревич, мис България 2007, е арестувана в Атина за търговия с наркотици, пише dnevnik.bg. Арестуваната в Гърция българка, за която беше съобщено, че е била „Мис България“ преди няколко години, се казва Мария Шушкова и е на 27 години, съобщава „Телеграф“.
БТА се позоваваше на гръцкия вестник "Катимерини", но по-късно уточни, че информацията е взета от български и гръцки сайтове, които са цитирали вестника. От редакцията на "Катимерини" са уточнили, че не са публикували статия, в която да споменават името на Юревич.
Късно вчера PR-ът на бившата мис България- Райна Деницова - изпрати съобщение до медиите, цитирано от БТА.
Докато носителката на "Мис България" е в Козлодуй с родителите си, излиза информацията, че тя е арестувана за притежание на голямо количество наркотици в Гърция, пише в съобщението.
"Юлия Юревич е една от носителките на титлата "Мис България" с най-безупречен морал и един от най-предпочитаните модели за ревюта и фотосесии на българските топ дизайнери. Щетите, които подобно - меко казано - "недоразумение" нанася напълно несправедливо върху името й, не могат да бъдат измерени", се казва още в текста.

Информацията в интернет-страницата на вестник "Катимерини" гласи, че е арестувана 27-годишна българка, чието име не се посочва. Уточнява се, че в нейния дом в квартал "Глифада" при обиск е открита нарколаборатория, а полицията е иззела хероин, кокаин и екстази, както и оръжие.

Според съобщеното от вчера Юлия Юревич е била арестувана в луксозния си апартамент в елитното атинско предградие "Глифада", където зад фалшива стена в една от стаите е било открито огромно количество дрога и оръжие. При обиска на жилището полицаите намерили още еротични атрибути и лента с надпис "Мис България", които също са иззети.