Две дузпи и червен картон при зрелищното Локо - Литекс 3:3 (ВИДЕО)

Спорт

09-06-2013, 14:43

Снимка:

lportala.net

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Проектонационалът на малките смърфове Амер Алхусеин удари без топка играч на гостите

Локо (Пд) и Литекс изиграха един от най-резултатните, а може би и най-интересните, мачове от 27-ия кръг на елитната юношеска група до 17 години. Двата отбора си поделиха точката след зрелищно 3:3, изпълнено с две дузпи, безброй пропуски и червен картон за удар без топка.

Гостите откриха още в 10-ата минута чрез Динко Митрев. В 18-ата минута Георги Митков от Локо бе съборен в наказателното поле, а Георги Арабаджиев не сгреши от бялата точка за 1:1.

В 34-ата минута черно-белите обърнаха мача с гол на Амер Алхусеин, който засече с глава центриране на Васил Димитров.

След почивката гостите от Ловеч получиха шанс да изравнят след нова дузпа, отсъдена от рефера Димитър Андреев. Атанас Колев възстанови равенството.

В 68-ата минута домакините отново поведоха в резултата след центриране на Васко Димитров и коварен рикушет в защитник в оранжево, след който топката попадна в мрежата на Аврамов.

Две минути преди края Митрев фиксира крайното 3:3, а в последната интересна атака за мача Никита Десятков можеше да донесе победата за своите, но ударът му с глава мина над вратата.

В мига, в който реферът Андреев свири последния съдийски сигнал, проектонационалът Амер Алхусеин се опита да развали впечатлението от мача с изключително грозната си проява да удари без топка противников състезател. Оранжевите пък се втурнаха да протестират за малкото добавено време от страна на съдията, а секунди по-късно се нахвърлиха и на "побойника" Алхусеин.