"Момчето от цифровизацията" си има гадже

Булевард

09-06-2013, 17:08

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Любо Ковачев недоволен от преекспонирането на клипа

Момчето от станалия популярен рекламен клип за цифровизацията - Любо Ковачев, си има гадже. Това разкри той в предаването "Жените говорят" на TV7.

Ковачев разказа как се е запознал с приятелката си - тя е маркетинг специалист и се срещнали случайно, докато си плащали телефоните. Момичето било по-активно и го накарало да я забележи.

В същото време той не е особено доволен от славата, натрупана от тв екрана.

"Не съм вярвал, че ще злоупотребят така с лицето ми и тези клипове ще се излъчват нон-стоп", гневи се Любо.
Заради него бабите завивали телевизорите си с одеала, защото вярвали, че той ги наблюдава. Момчето от цифровизацията се ядосва, че го свързват само с този клип.

Той разказа за последния филм, в който ще играе спасител на плажа. През годините е снимал с известни актьори, сред които Кристоф Ламбер.

Любо е много разсеян, като всички хора на изкуството, издаде го приятелката му. Тя харесва най-много в него това, че е забавен, целеустремен и упорит, а се дразни, че няма представа за времето и често закъснява. В началото на връзката им го е чакала по 2-3 часа, но полека-лека започва да се превъзпитава. Двамата живеят заедно от близо две години, но още не са планирали деца - оставили са това да се случи само.