Иво Тонев: Правим първа копка до края на юни

Спорт

10-06-2013, 08:45

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Вече само два документа бавят строежа на сектор "А"

Председателят на УС на Левски Иво Тонев заяви пред "Тема Спорт, че клубът се нуждае вече само от разрешения от пожарната и РИОСВ, за да започне изграждането на сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов".

"Мисля си, че във вторник или сряда документите трябва да са готови. След това от ДАГ трябва да ни се даде разрешение. Багерите в момента не са на стадиона, защото имахме разрешение само да си изчистим отломките от стария сектор. Ако бяхме правили нещо друго, щяхме да нарушим закона. А ние спазваме правилата", коментира Тонев.

"Имахме разговори с Константин Баждеков и с човека, който отговаря за придвижването на документите по учрежденията. Най-реалистично е да кажем, че до края на месеца ще направим първа копка и ще започнем да строим. Нямаме никаква вина за забавянето. Искаме да сме изрядни, за да не се каже после, че правим незаконни работи. Освен към стадиона вече имам отношение само към някои организационни въпроси за честването на 100-годишнината на Левски. Имам ангажимент към феновете. Работим по доста идеи още отпреди 3-4 месеца", добави бившият изпълнителен директор.