Наталия Бул взриви Албена през уикенда

Спорт

10-06-2013, 17:14

Автор:

Dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Първо Зумба парти в комплекса

Зумба владя курорта Албена в продължение на два дни. Това стана благодарение на първото издание на Международния фестивал по зумба фитнес, който се проведе през уикенда. Проявата бе организирана от клуб "Алегрия" в Добрич с ръководител Стоян Стоянов, с изключителната подкрепа на "Албена" АД. Специален гост на фестивала бе Наталия Бул от Великобритания - световно известен обучител на инструкторите по зумба в Русия и бившите Съветски републики.
Над 15 лицензирани инструктори от България - от Добрич, Варна, Кюстендил, София и др., от Великобритания, Русия, Словакия участваха в различните зумба прояви. Международният фестивал започна в петък вечерта с разбиващ майсторски клас на Наталия Бул. Повече от час запалени зумба маниаци танцуваха на латино и световни хитове. Наталия Бул зарадва феновете си с още един майсторски клас - по зумбатонинг. Участниците във феста имаха възможността да усетят тръпката и на зумбАтоник - специална програма, предназначена за деца.
Във истинска зумба фиеста се превърна 3-часовият зумба маратон в събота вечерта, с който бе сложен край на фестивала. Десетки танцуваха на зелената площ до управлението в курорта. Купонът бе воден от лицензираните инструктори, които се качиха на огромна сцена и показаха най-доброто от часовете си. Взрив от емоции предизвикаха изпълненията на Наталия Бул и на личната й асистентка Елена Баразова от Москва. В зумба маратона се включиха както участници във фестивала, така и многобройни туристи. Най-атрактивни и емоционални бяха деца от Русия, които се присъединиха в края на купона. Те останаха възхитени и пленени от зумба и споделиха съжалението си, че маратонът не е започнал от 10 часа сутринта... В края на динамичното събитие Наталия Бул покани на сцената всички инструктори, а руските деца ги аплодираха с викове "Маладцы!"
Наталия Бул стана любимка на инструкторите и участниците във феста не само заради огромния заряд и невероятното излъчване, с което проведе майсторските класове, а и с прямотата си и с веселия си характер. Тя бе за първи път в България и остана очарована както от страната ни, така и от курорта Албена, за който сподели, че я е очаровал с многото зеленина, красивите алеи и цветя, с чудесния си плаж.