Дини, пъпеши, зеле и тикви - само на определени места

Мисия Добрич

11-06-2013, 12:37

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Разрешителни дават от „Общински пазари”

На директора на Общинско предприятие „Общински пазари" в Добрич е поверена организацията за предоставянето на места върху терени общинска собственост за търговията на открито  за дини, пъпеши, зеле и тикви на територията на  града.

Разрешенията се издават в административната сграда на Централен кооперативен пазар, там се плащат и таксите. Местата за търговия с дини и пъпеши се предоставят от 17 юни 2013 г., а за зеле и тикви от 01.10.2013 г. по реда на регистриране на заявлението.

На информационното табло на входа на административната сграда на Централен кооперативен пазар се изложи информация за размера на таксите, необходимите документи и срокове, както и списъците на местата, определени за търговия с дини и пъпеши и зеле и тикви на територията на града.
След приключване на дейностите, в срок до 15 декември 2013 г. директора на ОП „Общински пазари" трябва да представи  доклад за провеждането на базарите, постигнатите резултати и възникналите проблеми и трудности, гласи заповед на кмета.