Бански 2013 – тенденции

Пловдив Лайф

12-06-2013, 11:33

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Най-важно е да имаме поводи да си носим банския

Банските през 2013 са цветни, пъстри и изключително разнообразни като кройки и десени. Тази година има за всекиго по нещо с възможност за експерименти за дамите с усет към модата. Вижте тенденциите в банските за 2013г.

Ретро модели

Ретро моделите в банските бяха актуални през миналото лято, но през 2013-та влиянието им се засилва. Бански с висока талия, горна част-балконет, десени на точки и тропически принтове са само част от разнообразието, което ретро тенденцията ви предлага.

Момичешки стил

Пастелни цветове, бонбонено розово, къдри, набор, панделки – всичко, което напомня за типично женската ви страна. Банските в момичешки стил са сред най-предпочитаните за 2013, защото зареждат с настроение и имат свежо излъчване.

Неонови цветове

Неоновите цветове се преместват от модния подиум на плажа. Предимството им е, че подчертават добрия тен и акцентират върху съблазнителните извивки на женската фигура.

Омбре мания

Омбре манията владее и тенденциите в банските за 2013. По-предпочитани са моделите, съчетали нюанси на синьото или зеленото, защото създават усещане за връзка с морето.

Микс по желание

Тенденциите за 2013 улесняват по-капризните дами, като им предоставят възможност да купуват бански в две различни по цвят или десен части. Черно и бяло, червено и синьо, едноцветно долнище с горна част с флорални мотиви – изборът е във ваши ръце.

Етно мотиви

Етно вълната залива и плажната ивица. Съчетаването на привидно несъвместими цветове и десени ражда етно мотивите в банските. Обикновено за основа се ползват земни тонове, но разнообразието идва с различни неонови акценти и нишки в ярки цветове.

Урок по геометрия

Банските с геометрични фигури и графични елементи са идеални са дамите с малък бюст. Стоят ефектно и не се нуждаят от допълнителни аксесоари, защото са достатъчно интересни.

Класическо черно

Черното си е класика в жанра на банските. Подчертава тена, прави фигурата да изглежда оптически по-слаба и стои стилно на всяка дама. С черен бански никога няма да сбъркате.

Цял бански

Ако до скоро сте държали дълбоко прибран в гардероба модел цял бански, то знайте, че днес този той се завръща на плажа с пълна сила - от по-спортни модели до съблазнително V-образно деколте. Актуални са също асиметричните модели с едно рамо или нестандартна кройка – единственото, за което трябва да внимавате с тях, е предварително да сте се погрижили да придобиете равномерен тен.

Връщат се и изрязаните модели, които подчертават качествата на дамите с фигура пясъчен часовник.

Източник: Христина Спасова, rozali.com