Индийският Мистър Бийн снима в Пловдив

Пловдив Лайф

12-06-2013, 14:55

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Петя Коленцова

Всичко от Автора

Показват града на тепетата пред 50 милиона индийски зрители

Бивша мис Индия снима популярна комедия на Центъра на Пловдив. Красавицата Дипти Батнагър всъщност е продуцент и има собствена телевизионна компания. Тя е една от звездите на Боливуд. Освен, че носи титлата за най-красивата индийка, през 1991 г. стига до 5-то място на Мис Свят.

Филмът е комедия, базирана на британския сериал „Мистър Бийн”. Главният герой не говори, изразява емоциите си с действия и комични физиономии.  Казва се Джин Ду, а актьорът, който влиза в кожата му има дългото и трудно име Аламин Карим Анджум Тадаве.

Джин Ду е влюбен до уши в Пинки и всячески се опитва да й демонстрира чувствата си.  В нейната роля се превъплъщава красивата Тапасия Наяк.

Снимачният екип обикаля целия свят, за да запечата на лентата си ситуации в различни държави. „Били сме вече в почти 90 страни, но това е първото ни посещение в България”, разказа Дипти, която предпочита да я наричат просто Ди. Идеята на шоуто е да промотира градовете, в които се снима филмът и да покаже реакциите на местните хора. „Пловдивчани са толкова мили, усмихнати и приятни ”, хвали нашенци болувидската бивша актриса.

Режисьорът използва всяка непринудена ситуация и виждайки групата пловдивски репортери, ни моли и ние да се включат в снимките. Докато индийският Мистър Бийн „сваля звезди” на хубавата Пинки, ние трябва да излезем изневиделица и да започнем да снимаме с фотоапарати влюбената двойка. Тогава Джин Ду от наперен джентълмен се превръща в страхливец и се крие зад крехкото момиче.

Комедията ще се излъчва по Сони ТВ в Индия. Шоуто гледат едновременно и още 59 държави.

„Основната ни аудитория са предимно семсйтва като само в Индия зрителите са 50 милиона”, разказва продуцентката. Красивата Дипти внимава скечовете да са в рамките на приличното и да са насочени към семейството и техните ценности.

„Навсякъде, където отивам, градовете ми говорят и сякаш ме чакат с отворени прегръдки. Това чувствам и тук. Влюбена съм в Стария град и Римския Стадион”, признава тя. Като всеки град, който снимачният екип посещава, така и Пловдив ще бъде показан на индийската публика.