Стелла и Наско мислят за дете?

Месечков вече получил покана да я посети в Лос Анджелис

Наско, който съвсем скоро изпрати Стелла на летището, сподели, че партньорката му от Dancing Stars вече му липсва. „Три месеца се сближавах с един човек и разбира се, че той ще ми липсва", призна танцьорът в "Здравей, България", пише Lifestyle.bg.

„Тази близост наистина е много силна - това е много труд, много часове в залата. Споделяш много лични неща и наистина станахме много близки", каза още Наско, който се похвали, че вече е получил на имейла си покана да посети Стелла в Лос Анджелис.

„Надявам се да отида там, да се запозная с Ел Ей, да видя как живее Стелла, да се срещна с нейните приятели", каза още Наско, който разкри, че двамата може да заработят над общи проекти. По думите му неговата партньорка, с която бяха на крачка от победата в Dancing Stars, има голямо желание да направи спектакъл в България:

„Тя иска това, което сътворихме през последните три месеца да продължим да го показваме, защото хората много го харесаха. Има идеята да направим общ спектакъл и когато отида при нея, ще го обсъдим. Имаме едно много силно приятелство помежду си. Имаме планове за бъдещето, но как ще се развият, времето ще покаже."

Според Наско обаче двамата се харесват, много се допълват и животът им е доста еднакъв. Затова наистина си казали: „Тя е хубава жена, аз съм хубав мъж. Защо да няма едно дете между нас".