HotZona TV търси дами за риалити шоу

Пловдив Лайф

12-06-2013, 18:30

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Кастингът ще се проведе в хотел „Лайпциг” на 15 юни

HotZona TV, стартът на която ще бъде съвсем скоро, реши да изненада нежната част от своите потребители с едно изцяло дамско предаване!

„Целта на риалити шоуто е да накараме участничките да усетят тръпката от това да си модел и да се забавляват от всички ситуации, в които я поставим", казва продуцентът  Димитър Жеков. "Идеята е да включим жени без всякакъв опит като модели, поясняват от продукцията. Форматът е ориентиран  към всички уверени и атрактивни дами над 18 години. Не е с еротичен характер, но ще носи обещаващото заглавие  ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО!

Условия за участие:

- изпратете минимум 3 снимки

- мотивационно писмо, в което да обяснят защо биха желали да се включат в такова риалити шоу и с кои свои лични качества искат да бъдат видени от зрителите

- кратка информация – години, местоживеене, семейно положение

Адрес hotzonabg@gmail.com или на съобщение в страницата на HotZona България.

Регламент

За всеки епизод ще бъдат избирани по две участнички. Те ще живеят 48 часа с телевизионен екип на HotZona TV и ще трябва да се справят с различни предизвикателства, мисии и капани.

Известна българска личност ще ги подкрепя през цялото време. Тя ще живее с тях и ще бъде различна за всяко предаване.

Всяка от избраничките ще заснеме своя професионална фотосесия и видеоклип с екипа на HotZona TV през вторите 24 часа от участието си, изцяло преобразена от екипа.

Защото единственият начин да се справите с ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО е да му се отдадете, е казал Оскар Уайлд!