Dobrichutre: 13 юни

Мисия Добрич

12-06-2013, 21:57

Снимка:

Dobrichutre.bg

Автор:

Dobrichutre.bg

Всичко от Автора

КАКВО, КЪДЕ, КОГА

ВРЕМЕТО
На 13 юни, времето ще бъде предимно облачно, като около и след обяд се очакват валежи, придружени от гръмотевици. Ще духа умерен североизточен вятър. Минимална температура за Добрич – 13 градуса, максимална – 24 градуса.

ТРАФИК
Община Добрич започна реконструкция на отсечки по бул. „25 септември” и улиците  „Калиакра”, и „Поп Богомил”. За периода на ремонта, който ще продължи около месец, считано от 20 май е въведена временна организация на движението. Поставена е пътна сигнализация, която да ориентира водачите на МПС.

БЕЗ ТОК
На 13 юни не са предвидени прекъсвания на тока в областта.

КУЛТУРЕН АФИШ
Кино „Икар“ - „Кръв и пот“ /екшън, комедия, драма/ - прожекции от 16.00 ч., 18.15ч., 20.30 ч.

От 17.00ч. в галерия " Център" - Откриване на изложба "Миг от природата в рамка", на  д-р Румяна Станчева и инж. Пламен Станчев.

От 17.30 ч. в Огледална зала „Нели Божкова“ -Представяне на новата поетична книга „Да съживим живота“ от Кольо Чалъков. С участието на: Драгомил Георгиев, Сашо Серафимов, Росица Бояджиева – флейта и Църковен хор при Храм „Света Троица“ с ръководител Радомир Узунов

От 19.00 ч. в Зала „Добрич“ - Театър „Искри и сезони“ гостува със спектакъла „Имам нужда от теб“ от Нийл Саймън, Постановка Илия Добрев. Участват: Искра Радева, Мария Статулова, Георги Кадурин и др.