Среща под небето с музиката на легендарни джазмени

Мисия Пловдив

13-06-2013, 20:30

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Докосването до магията на джаза ще се случи в двора на Драматичния театър

Утре от 21:00 часа проектът Singin 'n' Swingin' на Мира Кацарова отправя покана към жителите и гостите на Пловдив за музикална среща на открито. Пространството във вътрешния двор на Драматичния театър ще се превърне в запазена територия за големите имена в джаза, интерпретирани от Мира и триото Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Турийски и Христо Йоцов.

Били Холидей, Майлс Дейвис, Борис Виан и Хорас Силвър са само част от имената, дали вдъхновение за Singin 'n' Swingin' – едно пътуване към златните години на жанра през 20 век. В концепцията на концертите са включени не само музикални изпълнения, но и интересни джаз истории, които Мира споделя с публиката.

В програмата на Singin’n’Swingin’ своето място намира и красивата филмова музика в лицето на емблематичната пиеса на Чарли Чаплин – “Smile”, както и великолепната тема от френския филм “Един мъж и една жена”, която вибрира с честотите на любовта.

Докоснете се до магията на джаза – със Singin 'n' Swingin' на 14 юни под открито небе в двора на Драматичния театър в Пловдив. Билети вече се продават на касата на театъра.