Майкъла за SL: Няма да има сделка тази седмица

Спорт

13-06-2013, 19:23

Автор:

Тодор Петров, Sportline.bg

Всичко от Автора

"Ицо слага край на смешните играчи и източването на ЦСКА", отсече Георги Илиев

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев призна пред Sportline.bg, че все още няма сделка между Гриша Ганчев и собстениците на "червените" от "Титан". Според Майкъла преговорите ще се проточат и през следващата седмица.

"Все още няма сделка, няма нищо ново. Най-вероято няма да стане тази седмица, очаквам развитие през следващата. Влизането на Гриша Ганчев в ЦСКА трябва да се случи. След като той дойде в ЦСКА, нещата ще се оправят окончателно. Трябва да стане, въпросът е по какъв начин точно", призна Майкъла.

На въпрос дали е обсъждан вариант да бъдат изчистени дъловете, а Ганчев да купи клуба за 7 млн. лева, Илиев отговори: "Всичко е възможно, обсъждат се всякакви варианти. Възможно е и двете страни да останат с по 50% от акциите."

Евентуалното неучастие на ЦСКА в Лига Европа Майкъла коментира по следния начин: "Предпочитам една година да не играем в Европа, но да имаме чист откъм задължения клуб. Не може повече така, всяка година се трупат нови задължения. Още не е ясно дали ще играем или няма да играем в Европа."

Георги Илиев се изказа много ласкаво за новия треньор на "червените" Христо Стоичков, като заяви, че с неговото идване се слага край на "смешните футболисти" в отбора.

"Христо Стоичков е най-добрият трансфер на ЦСКА. Така както е Наско Сираков за Левски. Интересно ми е защо само Сираков се изказа положително за Ицо? Веднага се намериха много "доброжелатели" на ЦСКА, които скочиха срещу това назначение. Стоичков е идеалният треньор за ЦСКА. С неговото идване се слага край на смешните футболисти в отбора. Край и на мениджърсите игри и източването на клуба чрез комисионни. Ицо ще вкара ред и дисциплина в отбора. Феновете да са спокойни - имаме си супер треньор, имаме играчи и готови имена за селекция, имаме подготвен лагер. Всичко си имаме, няма място за притеснения", коментира още Майкъла.