Левски с удар по Черно море за 300 000 евро

Спорт

14-06-2013, 00:38

Автор:

7 дни спорт

Всичко от Автора

"Сините" отмъкват без пари юноша на ЦСКА от Варна

Левски прави сериозна атака за подписа на бранителя Росен Колев. Младежкият национал има договор с Черно море до края на месеца и след това може да подпише с всеки тим, без да се плаща трансферна сума. Левски на няколко пъти влезе в разговори с Черно море за бившия юноша на ЦСКА, но варненци упорито отклоняваха мераците на сините. Моряците искаха 300 хиляди евро за подписа на Росен Колев през миналата година. Талантливият бранител вече е свободен агент и това засили интереса както на Левски, така и на много чуждестранни тимове. Сините се надяват легендата на тима и настоящ треньор на Черно море Георги Иванов-Гонзо да удари рамо при преговорите с младежкия национал.

Левски има нужда от централни защитници. За сериозна селекция на този пост намекна както собственикът Тодор Батков, така и новият силен човек на Герена Наско Сираков. Адвокатът заяви, че се очаква до няколко дни двама нови централни защитници да се присъединят към сините. Левски искаше в редиците си и бранителя на Черноморец Георги Терзиев. Бургазлии обаче сложиха цена от 600 хил. евро за младия си защитник, което е много за родните стандарти. Така Черноморец спря мераците на българските тимове за Терзиев, като вариантът е трансфер в чужбина.

Левски се оглежда и за бранители зад граница. Спряган за трансфер на Герена е и защитникът на НАК Бреда Кеес Льойкс. Главният мениджър на сините Дончо Донев обаче сподели, че холандецът поне засега не иска да играе в България.