Любо размаза Рут на елиминационния тест

Джаз гърлата напусна шоуто, и тя не е „Къртицата”

Финала на играта бе и финал на любовта за Рут. Музикалната къртица успя да изгуби две гаджета по време на шоуто и дори да забременее. Зрителите още пазят пресен спомен за пиянските й изцепки, които за малко да доведат до преждевременното й напускане. Тогава певицата молеше за още алкохол и когато разбра, че няма да го получи се скара със човек от екипа. Освен това подкокороса Деян Донков да я защитава от екипа и забърка актьора във фатален скандал.

Снощи гражданката Колева успя да се скара с тв гаджето си Любо на живо пред аудиторията на „Къртицата” и го нарече с думи като, недоверчив, алчен, егоист, непукист, подмолен и други подобни.

В същото време се оказа, че самата тя, която нападна Любо, е действа извън правилата и е разполагала с неограничен достъп до интернет. Имала е достъп до информация, която другите нямат. Младата певица излъга най-нагло водещия, участниците и зрителите, като до последно отричаше да е имала постоянен достъп до интернет. Стигна се до там, че екипа донесе iPod-a на певицата, на който явно си личеше че има връзка с интернет. Въпреки доказването на наглата лъжа певицата не спря да убеждава всички в своята невинност и продължи да напада бившето си гадже Любомир.

С постъпката си Рут не се хареса на зрителите и те я номинираха моментално за изгонване, без да е ясно дали наистина я смятат за къртицата в шоуто.

Любомир пък автоматично бе „набучен” на копията на съотборниците си и се наложи да се изправи срещу бившата си изгора на финален елиминационен тест.

Всъщност баскетболиста и всички останали получиха шанс за имунитет срещу две хиляди лева, под формата на изкушение, но както Любо, никой не прие тази възможност.

На финалния елиминационен тест обявената за „певица на годината” Рут се справи катастрофално, като се оказа, че е отговорила правилно на по-малко от 50% от въпросите на теста.

Така тя отпадна от играта в битка срещу любовника си. На финала Рут сподели, че не съжалява за времето прекарано с Любо, но той призна пред зрителите, че за него тя не съществува, кой кого предаде в тази игра така и не става ясно. Вие как мислите?