Ограничават движението по бул. "Ал. Малинов" в "Младост"

Мисия София

14-06-2013, 15:25

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Плевнелиев дава старт на строежа на метрото до "Младост" 4

Заради строителството на метрото от станция "Младост 1" до станция "Бизнес парк"

Въвежда се временна организация на движението от 20 юни тази година до 10 октомври 2014 по бул. "Ал. Малинов" в район "Младост". Забранява се движението на превозни средства по лявото платно за движение между ул. "Филип Аврамов" и ул. "Проф. Ал. Тодоров – Балан", съобщиха от Столична община. Превозните средства ще се движат в дясното платно за движение.

Причината - строителството на първия етап от продължението на метрото от станция "Младост 1" до станция "Бизнес парк" в жк "Младост 4".

Заради въведените промени в организацията на движение, ще бъдат променени и маршрутите на автобусите по линии с номера 306 и 413.

Автобусите с номер 306 в посока "Младост 2" ще се движат от ул. "Йерусалим" по бул. "Андрей Сахаров" в посока кръстовището на две нива над бул. "Андрей Ляпчев" и от там до крайната си спирка – двупосочно.

В посока Централна жп гара автобусите по линия номер 413 ще се движат от ул. "Атанас Москов" направо по ул. "Проф. Ал. Тодоров – Балан", ул. "Св. Киприян", по дяснята лента при кръстовището на две нива над бул. "Андрей Ляпчев" и оттам по бул. "Андрей Ляпчев" по маршрута си – двупосочно. Превозните средства ще спират на новоразкритите временни спирки "Естакадата ж.к. "Младост 2".