Георги Илиев: ЦСКА не ме иска, бих преминал в Лудогорец

Спорт

14-06-2013, 15:17

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Халфът няма против да остане в Черно море

"Бих преминал в Лудогорец", заяви националът Георги Илиев пред Sportline.bg. Полузащитникът е следен от шампионите, които търсят заместник на напускащия Станислав Генчев. 31-годишният Илиев направи силен сезон с Черно море и това му спечели постоянно място в националния отбор.

"За момента, ако има преговори, те са между Черно море и Лудогорец. Ако на ниво клуб - клуб се постигне съгласие, чак след това ще говорим за личните ми условия. По принцип бих преминал в Лудогорец", заяви халфът.

Той е бивш играч на ЦСКА, но остана недооценен на "Армията". Сега от там се присетиха за качествата на Жоро и според някои информации се опитват да го върнат в Борисовата градина.
"За подобно нещо знам само от вестниците. Нито някой ми се е обаждал, нито се е свързвал с Черно море", добави варненецът. Накрая той сподели, че има желание и да поиграе в чужбина, но дори да не осъществи трансфер това лято, с радост ще остане в Черно море.

"Черно море гради силен отбор, виждате какви играчи дойдоха на "Тича". Нямам нищо против да остана във Варна и да помогна с каквото мога за да се представим по-добре от миналия сезон", завърши Илиев.