Кулезич: Никой не може да ми затвори устата!

Мисия София

15-06-2013, 10:40

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ексклузивно: Пребиха Люба Кулезич

Журналистката смята, че е нападната не защото е смела, а защото разкрива истината

Побоят вчера беше знаково послание, не да бъда обезобразена, а да бъда унижена, да бъда смачкана. Това каза в ефира на НоваТВ изветната журналистка Люба Кулезич след като бе нападната снощи.

Според думите й тя е нападната не защото е смела, а защото е правдива и разкрива истината. Журналистката сподели, че идеята на побойниците е била тя да бъде смачкана и изкривена, но това не се е получило, защото "никой не може да й затвори устата".

Bulgariautre.bg припомня, че вчера неизвестен мъж нападнал телевизионната водеща пред централата на застрахователното дружество "Лев инс", на бул. "Борис III" в столицата. Якият мъжага съборил Кулезич на земята и започнал да я рита по тялото и лицето, без да отрони и дума. Кулезич опитала да се защити и извикала за помощ. Случайни минувачи й помогнали, а побойникът избягал.

Журналистката сама отишла до "Пирогов" да потърси спешна медицинска помощ. След направените изследвания и прегледи се установи, че тя има контузия в дясната половина на главата. При ударите, които е получила Кулезич е засегнато и дясното й око.

Въпреки побоя обаче, телевизионната водеща се появи на екран тази сутрин и води предаването си.