Нефтохимик 2001 пристигна в Салерно, излиза тази вечер срещу Спес

Спорт

15-06-2013, 16:28

Снимка:

Пламен Николов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Утре сутрин бургаските футболисти ще разгледат една от световните забележителности на Южна Италия - древноримският град Помпей

Малките футболисти на Нефтохимик пристигнаха снощи в Салерно и се настаниха в близост до базата за тренировки. Играчите на Нефтохимик са били много сърдечно посрещнати от местните жители, които са  организирали специална вечер за гостите от България.

Базата, на която се подготвят нашите футболисти се намира на 5 км от Салерно. В нея има 4 открити терена с изкуствена настилка, два закрити футболни терена, волейболно и хандбално игрища. На тази база ще се играят част от мачовете, които започнаха сутринта. Преди тяхното начало футболистите на Нефтохимик проведоха 40 минутна тонизираща тренировка, след която треньорът Антон Николов определи и състава за предстоящия мач.

От 19 часа българско време започва първия двубой на нашите срещу отбора на Спес. Веднага след края му ще бъде официалното откриване на турнира, в което ще участват всички отбори, както и много официални гости, сред които известни футболисти от областта и Неапол.

След като спечелиха турнира на Щрабаг в столицата през януари, малките футболисти на Нефтохимик отново са aмбицирани да се представят достойно и да се завърнат с международен трофей.

Утре сутрин бургаските футболисти ще разгледат една от световните забележителности на Южна Италия, а именно  древноримският град  Помпей, погълнат от лавата на Везувий.  Децата ще направят снимки на вулкана, който се намира близо до най-големият старинен музей под открито небе.