Ясновидката на Берлускони: Жена ще управлява България

Животът

16-06-2013, 11:14

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ще има предсрочни избори догодина, каза Теодора Стефанова

Жените стават лидери. България ще има министър-председател жена. Това е моята информация, която имам и която виждам и която знам, че ще се случи. Запомни го! Това заяви за „Горещо“ ясновидката на Берлускони Теодора Стефанова. Тя предрече също, че Европейският съюз ще се свие. „До 4-5 години нещата ще започнат да изглеждат по друг начин. Много държави ще напуснат. И ако някой иска да инвестира, да купува земя, да инвестира в терени. Богатите ще се наложи да спасят Земята, планетата, въздуха. Трябва да се научим да не разхищаваме храната, водата. В другия век много неща ще се променят. Няма да има сметки за газ и ток, а всичко ще бъде светлина, слънце. Моето извънземно ми го казва“, заяви Тедора.

Ясновидката подчерта, че България е богоизбрана страна. „Но – има едно „но“ - докато не спрем да се вглеждаме назад, да не се упреква кой виновен, кой какво направил... Много повече време ще отнеме да може да се подобри животът на обикновения българин“, каза гадателката.

Попитана колко ще издържи това правителство, Теодора отговори: „Ако го оставят да работи, има шанс. Но няма да изкара докрай. Ще има предсрочни избори през 2014 г. Ще има избори две в едно. Ще има вот на недоверие, страшно много скандали, само да не се стигне до физическа саморазправа. Ние ще бъдем като в Италия – ще има коалиция между левите и десните. Ще има голяма, широка коалиция. Между трите лидиращи партии ще има напрежение, ще има хвърлени оставки на министри, зам.-министри, областни управители. Стачките няма да спрат“, прогнозира ясновидката.

Според нея дамите в политиката ще зададат „добрия тон“. „Наистина България ще бъде управлявана от жена-лидер и политиката ще изглежда по друг начин“, подчерта Теодора Стефанова.