Само в SL: Стоичков отстрани Майкъла и Костадинов от ЦСКА

Спорт

17-06-2013, 10:34

Автор:

Васил Хаджийски, Sportline.bg

Всичко от Автора

Планът "Ганчев" вгорчи живота на двамата директори

Христо Стоичков пое еднолично властта в ЦСКА. Камата иска да има пълен контрол около случващото се с отбора и затова е забранил на Емил Костадинов и Георги Илиев да припарват до него и футболистите. Оказва се, че Ицо е решил да скрие отбора в Етрополе, точно за да ограничи достъпа на досегашните началници, които тотално се провалиха. Единственият, назначен от "Титан", с когото Ицо коментира случващото се в кухнята на ЦСКА, е Аспарух Никодимов. Нетърпимостта на "Златната топка" към хората от "Титан" е толкова голяма, че изпълнителният директор Венци Живков дори не присъства на официалното му представяне, а по същото време се разхождаше като сянка из канцелариите на "Българска армия".

Така в ЦСКА вече се получи конфузна ситуация покрай преходния период преди влизането на Гриша Ганчев в клуба. Георги Илиев и Емил Костадинов на практика са шефове на легендарния Стоичков, с когото далеч не са в добри отношения. Вчера самият Стоичков разкри, че всеки си гледа неговата работа, като по този начин се опита да тушира слуховете за напрежение. Въпреки това то е факт. И е най-силно по оста Илиев-Стоичков. Породено е от словесната война, състояла се преди няколко месеца. Припомняме, че още тогава Майкъла искаше Стоичков в ЦСКА. А Камата му отговори повече от категорично:

"Георги Илиев не може да ми бъде шеф никога, ама никога! Гладна кокошка просо сънува! Не ми задавайте въпроси за други клубове. Аз съм треньор на Литекс. Ако не съм бил в ЦСКА, съм нямало да изляза... А ти като си бил в ЦСКА, защо не си излязъл? С всичкото ми уважение, да спре да коментира моето име, и да спре да коментира футболистите на Литекс", каза Стоичков.

Костадинов също няма с какво да е полезен на Стоичков и на този етап е далеч от селекцията на "червените". Така той продължава безсмисления си престой в клуба. Коща и Майкъла са в лошо настроение последните дни, тъй като знаят, че изхвърчат, ако се стигне до влизане на Ганчев в ЦСКА. Ако то се провали, Стоичков едва ли ще остане да работи с тях и най-вероятно ще напусне клуба.