Сидер Ага се хвърли срещу българите по заповед от Сараите!

Мисия София

18-06-2013, 01:38

Автор:

Алекс Антонов

Всичко от Автора

„Войната” на „Врабча” трябваше да отклони вниманието от онова, което ни чака днес в Парламента

Сидер Ага официално се вля в башибозука, целящ потурчването на България и принасянето и в жертва на четирима олигарси! Лидерът и гавазите му предизвикаха „войната” на „Врабча”, за да има какво да показват платените медии. И да проглушават главите ни с някаква гражданска война, която трябва да се спре овреме. Сигурно е, че това ще се говори днес и в Парламента. Целта на Сидер Ага е една – такава, каквато му я поръчаха неговите нови, а може би и стари господари. А имено – да мине между другото онова, което ни очаква в Народното събрание. И около казуса „Пеевски”, и около исканата оставка на Орешарски, и около проблемите на клатения от свои Сергей Станишев. За да не се говори за всичко това, трябваше да се случи нещо, което да измести фокуса. И Сидер ага го направи. По заповед от Сараите.

Сидер Ага вече официално се движи като Фюрер. Със своя нискочела шпиц-команда бутаща микрофоните на журналистите, псуващата инакомислещите, респектираща с мускулите и небрежната си простота. И Агата хвърли шпиц-командата си тази нощ срещу българите. Срещу хилядите млади българи, които излязоха на площада и спасиха родината си. Без пари, само, защото я обичат. Тези млади хора, тези стари хора, които бяха на площада объркаха плановете на олигарсите. И олигарсите хвърлиха срещу тях Сидер Ага. Както някога пашите са хвърляли башибозука си по тези земи. За да си отмъстят за проваления план да превърнат България в тяхна лична фирма.

Не му се сърдете на Сидер Ага. Когато си се продал или предал на валията, ти трябва да изпълняваш командите му. Не го ли правиш, става опасно. Особено, когато си се навел със задника нагоре. А с гол задник пред пашата, не може да те спаси дори собствената шпиц-команда. Не може да те спаси от срама. Защото болката от натиснатото копче в Парламента отдавна отмина. Остана единствено срамът „Сидеров”!