„Волен Сидеров” е мъртъв!

Мисия София

18-06-2013, 02:10

Автор:

Владимир Методиев

Всичко от Автора

Този политически труп вони, дори не го наближавайте

„Волен Сидеров” е мъртъв! Явлението, което беляза с нахалството си българската политика, се спомина. Почти толкова внезапно, колкото се пръкна. Затова е глупаво хората да се събират пред централата му, да го замерят, да го ругаят. Защо? На вас приятно ли ще ви е да се съберете 20 000 души пред някой парцел в централните софийски гробища и да псувате човека в гроба? Естествено, че не. Затова дори не доближавате трупа, той вони. Какво правите на „Врабча”? Волен Сидеров е политически труп, той е най-видния нов „жител” в Дома на политическия покойник. И е глупаво хората насила да го измъкват от този Дом.

Сидер Ага направи най-важното – самоуби се. Ритуално. На следващите избори за него ще гласуват само мутрите, които сега го пазят. Стига да им плати. Волен излъга пенсионерите, че ще им направи 500 лева пенсиите. Вместо това срещу пенсиите на милиони натисна копчето, за да се създаде олигархичното правителство, целящо превръщането на България в частна фирма. Щеше да добива злато. Но не уточни, че то е турско. И е само за него. Сидеров пусна във властта ДПС, беше готов и дори още е готов Държавната ни сигурност да е в ръцете на Турция. А с това загуби и националистите. Като я няма и Капка, кой остава с него? Никой. И това ще се види на следващите избори, когато целта на Сидер Ага ще е да мине единия процент. За да има пак какво да папка.

Затова няма смисъл сега хората да му придават значимост. Колко е жалък един човек личи по това, колко малко хора му обръщат внимание. Нощес Сидер Ага пак се почувства велик. Заради вас, приятели, от протеста. Не му доставяйте пак това удоволствие. Оставете го сам с гологлавите му мутри. Не му давайте шанс чрез вас да изпълни заканата си за гражданска война. Българите не искат такава. Желаят я хората, на които българите от площадите не разрешиха да изпълнят пъкления си план. И сега натискат спусъка „Сидеров”. Само, че ако утре не сме на „Врабча” по какво ще стрелят? Затова оставете го Сидер Ага. Идва времето, когато за него ще говорят само на Четвърти километър.


СИДЕР АГА СЕ ХВЪРЛИ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ ПО ЗАПОВЕД ОТ САРАИТЕ - ВИЖ ТУК!

 

ВОЛЕН СИ ОТИВА, СПЕТЕ СПОКОЙНО ДЕЦА - ВИЖ ТУК

 

ДУШМАНИН НА СИДЕР АГА ГО ДЕБНЕ ПРЕД ПАРТИЙНИЯ ДОМ - ВИЖ ТУК