Най-добрите в Ботев контузени от първия ден в Австрия (СНИМКИ)

Спорт

18-06-2013, 10:37

Снимка:

botevplovdiv.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Веселин Минев и Иван Цветков тренираха отделно от основната група

„Ботев” Пловдив проведе първата си тренировка в Австрия. Часове след пристигането на базата във Вьосендорф Станимир Стоилов изведе възпитаниците си на централния терен в градчето. Дебютното занимание продължи малко повече от час, като в него се включиха всички 23-ма футболисти.

Двама от тях обаче се подготвяха на облекчен режим. Веселин Минев и Иван Цветков тренираха отделно от съотборниците си. Левият защитник на „жълто-черните” и националния отбор е с проблеми в прасеца, докато голмайсторът на "Ботев" е с болки в аддуктора.

Всички останали състезатели са без здравословни проблеми и започнаха лагера в Австрия на пълни обороти. Тренировката започна с упражнения за кондиция, след което последваха разигравания с топка.

През по-голямата част от заниманието вратарите Стаховяк, Андонов и Димитров се подготвяха под ръководството на персоналния си треньор Петко Петков.

Най-дълга тренировката се оказа за младоците Васев, Казаков, Терзиев и Серкан, които останаха на терена за допълнителна индивидуална работа.

Програмата на „канарчетата” за вторник включва две тренировки – в 10.30 и 18.00 часа. В сряда е първата контрола на австрийска земя, в която „Ботев” излиза срещу словашкия „Ружомберок”.