Счетоводителка стана "Мис Америка"

Добрич Лайф

18-06-2013, 13:30

Снимка:

nydailynews.com

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Красиво и младо момиче от Кънектикът стана първа в конкурса

Мина и финалът на престижния конкурс за красота "Мис Америка". 25-годишна счетоводителка от Кънектикът Ерин Брейди грабна короната и бе обявена за новата кралица на красотата, пише "Дейли Нюз". Последната вечер от грандиозния спектакъл се проведе в Лас Вегас. Под светлините на града, който никога не спи Ерин впечатли журито с изящно тяло, красиво лице и изключителен интелект.

Новата миска получава апартамент в Ню Йорк, солидна награда и право да представя САЩ на конкурса „Мис Вселена". Състезанието ще се състои на 9 ноември в Москва. Ерин беше фаворитка на финала и без капка колебание журито й връчи голямата награда. В други държави конкурсът за красота е много опорочен и не винаги момичетата се избират по честния начин. В Америка обаче залагат на красотата, интелигентността и решават обективно.

Новата "Мис Америка" е израстнала в семейство, в което се е злоупотребявало с алкохола и наркотиците. Тя е твърдо решена да се заеме с благотворителна дейност и да помага на деца, които растат в такива условия, пише Lifestyle.bg.