Иво Тонев за SL: Взехме разрешително, почваме строежа на сектора

Спорт

18-06-2013, 15:35

Автор:

Адриана Димитрова

Всичко от Автора

Тече 14-дневен срок и между 3 и 9 юли правим първа копка, обяви шефът

Левски вече няма никакви спънки, за да започне строежа на сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов". И последната пречка - разрешителното от екологичния отдел в район "Подуяне", вече е дадено. Новината за Sportline.bg съобщи лично членът на УС на Левски и бивш изпълнителен директор на "сините" Иво Тонев.

"Току-що получих обаждане от район "Подуяне" за разрешителното за строеж. Имаме го! Сега започва да тече 14-дневен срок, в който може да се обжалва решението и, ако всичко е наред, можем да започваме да строим сектор "А", обяви развълнуваният шеф.

"Дай Боже, както вече обявих, първата копка да я направим между 3 и 9 юли. Дано всичко да е наред, надява се той. - Само документите и нищо друго ни спираха досега. Извървяхме си пътя както си пише по книгите".

В момента Иво Тонев е на почивка със семейството си, като в неделя се прибира в София. "След като се прибера, ще отида при отбора в Австрия. "С Наско Сираков си говорим всеки ден, нормално е. Поддържаме много добра комуникация както с него и с Христо Йовов, така и с целия отбор и треньорски щаб", каза още доскорошният силен човек на "Герена".