Sofiautre: кой, къде, кога

Мисия София

18-06-2013, 20:21

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Предстоящите събития в столицата утре, 19 юни

В 9.00 часа започва заседание на Народното събрание.

В 14.00 часа започва заседание на Министерски съвет.

От 11.00 часа Софийски градски съд ще гледа делото срещу Митхат Табаков, Гюнай Сефер и др.

От 11.00 часа в зала „Витоша“ на хотел „Кемпински Зографски“ (гр. София, бул. „Джеймс Баучер” № 100) ще бъде представен проект „Анализ на административната дейност на Изпълнителна агенция „Борба с градушките“, осъществяван с безвъзмездната финансова подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет“.

От 11.00 часа във Факултет по математика и информатика в „Академията на всички науки” ще се проведе Рицарски турнир.

В 11.00 часа, на ул. „Париж“ №1, в Информационния център за кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата-2019 г., ще бъде открита изложба на абстрактни пейзажи от черногороския художник Ибрахим Курпейович.

От 11.30 часа в пресклуб „България“ в Национален стадион „Васил Левски“, 2 ет., ще се проведе пресконференция на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението” за проект „Укрепване на капацитета на МВР за управление на проекти по ОПРР”.

От 12.30 часа в сградата на Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ) ще бъдат отворени офертите за „Доставка, монтиране и поддържане чрез предоставяне под наем на химически санитарни възли на площадките за отдих по лот 2, лот 3, лот 4 и лот 5 от автомагистрала „Тракия”.

От 17.00 часа НФСБ организира протестен митинг – шествие, който ще тръгне от НДК в посока Народното събрание

От 17.00 часа в Голямата зала на Института за икономически изследвания при БАН на ул. „Аксаков” №3 ще се проведе Дискусия за интеграцията на Румъния в Европейския съюз, организирана от
От 17.00 часа чешмата на централната алея на Западен парк, близо до входа от бул. Сливница ще се проведе инициативата „Пикник на Запад”.

От 17.00 часа в сградата на Националния музей „Земята и хората” тържествено ще бъде отбелязан „Ден на дарителя на музея”.

От 18.00 часа в Музикалната зала на Централния военен клуб в София ще се проведе вечер за стихове и музика „Време за камъни”, организирана от 19 журналисти – поети.

От 18.00 часа в галерия „Райко Алексиев” на ул. „Раковски” 125 ще бъде открита изложба живопис и скулптура „Квадрат с четири различни страни” на Николай Бузов, Даниел Дянков, Румен Жеков и Иван Тотев.

От 18.30 часа във Водната кула на кв. „Лозенец” ще се проведе Международния Фестивал за съвременно изкуство „Водна кула арт фест“.

От 19.00 часа в Театър-лаборатория „@лма @лтер” ще бъде прожектиран филмът „Брюкселски бизнес”.

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) свиква извънредно заседание на Управителния и Консултативния съвети на конфедерацията.