Вижте кой директор на Локо пусна без пари Златински

Спорт

19-06-2013, 11:06

Снимка:

lportala.net

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Националът имал устна уговорка с Марешки

Капитанът на Локо (Пд) Христо Златински изненадващо е разтрогнал своя договор с клуба по взаимно съгласие, признаха от Лаута. По този начин в касата на черно-белите няма да влезе дори една стотинка от трансфера на халфа в Лудогорец.

Оказа се, че преминаването на Златински в редиците на шампионите е станало без съгласието на сегашното ръководство на Локо.

Документът, който прекратява договора на дефанзивния халф, е подписан от Петя Диковска, която е член на Съвета на директорите в клуба и дори се води изпълнителен директор. Именно Диковска има право да подписва официални клубни документи до 15 юли, когато е насрочено общо събрание на акционерите. На сбирката се очаква Съветът на директорите да бъде сменен с хора, близки до Коко Динев.

Самият Златински призна, че е имал уговорка с Веселин Марешки да напусне Локо без финансови претенции от страна на черно-белите, ако за него се появи конкретна оферта от друг отбор.

Днес от 13 часа националът ще бъде представен на официална пресконференция в Смолян, където Лудогорец е на подготовка. Там Златински ще обясни точно това – как е имал договорка с ръководството на Локо да бъде пуснат без пари.