Жоро Унисона: Виждам 12 точки за нафтата в първите четири кръга

Спорт

19-06-2013, 16:00

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Той обеща и довечера да е на стадиона, а утре да изпрати футболистите за първия им лагер

Култово изказване направи днес по време на поредната тренировка на Нефтохимик един от най-екстравагантните и темпераметни фенове на отбора Жоро Филипов – Унисона.

След като не спря да подкрепя футболистите, които направиха здраво тичане при температура 30 градуса, той коментира програмата за първите няколко кръга така:

-Програмата е много добра. Първия кръг отиваме в Ловеч. Там е ясно – бием с лекота. Във втория пълним Лазур срещу Любимец, тук няма какво да говоря – 3 точки. Правим репетиция за третия с градския съперник и пак взимаме три точки. Тук имаме и помощ от Цонито /Цветомир Цонков/, който ще ни каже повече за слабите им страни. В четвъртия кръг правим малка „изненада” на Овча Купел. Така че смятам, че с 12 точки можем да започнем добре сезона  – завърши оптимистичното си слово Жоро.

Разбира се думите му бяха приети с широки усмивки от играчи и треньори, но е факт, че най-гръмогласният фен на отбора, не е пропуснал тренировка в Долно Езерово. Той обеща и довечера да е на стадиона, а утре да изпрати футболистите за първия им лагер.

Ако на 22-ри юни няма ангажименти, той ще пропътува разстоянието до Ловеч, за да изгледа и първата контрола на отбора срещу Литекс в подготовката за новия сезон.