Защо мъжете охладняват с времето

Животът

19-06-2013, 15:28

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Няколко причини за трансформацията на огнения мъж до вас в буца лед

В началото е мил, галантен, сваля звезди, а после...

После някак охладнява, спира да се съобразява с вас, не зачита мнението ви и се преобразява до неузнаваемост. Почти винаги е така! Какво обаче кара мъжете да охладняват с времето? Не може винаги да се оправдават с природата си. Трябва да има по-логично обяснение.

Донякъде причините си крият в това, че дори самите господа вярват, че емоциите ще останат завинаги, посочват психолози. Ето защо, когато един ден се събудят и осъзнаят, че нещо не е както преди, те предпочитат да прекратят връзката, вместо да я превърнат в нещо много по-силно.

Друга причина той да охладнее е ако жената му дава повече, отколкото той на нея. Първоначално му харесва, защото е обгрижван и задоволен, но постепенно започва да се отегчава и да приема партньорката си като даденост. Спира да се старае, спира да я ухажва, защото знае, че тя му принадлежи.

Никога не приемайте човека до себе си като даденост и не си въобразявайте, че той не би ви напуснал за нищо на света, е нашият съвет. Когато емоциите си отидат, нещата могат да станат много, много чупливи.

 

Източник beu.bg