Факт: Червен главорез пази Волен!

Мисия София

19-06-2013, 15:59

Автор:

Алекс Антонов

Всичко от Автора

Росен Животното, който преби треньор на “Армията”, сега снабдява с момчета Сидеров

Лидерът на “Атака” Волен сидеров си е напазарувал над 100 яки момчета от столичния главорез Росен Петров-Животното. Грамадните мъже идвали всяка сутрин от разположен на около 40 километра от София град и след това отивали в партийната централа на улица "Врабча". Те следвали неотлъчно Сидеров по време на излизанията му. За услугата Сидеров им плащал по 100 лева на ден, гръмна агенция “ПИК”. Така бе потвърдена ексклузивната новина на “България Утре”, че фенове на ЦСКА охраняват Сидеров срещу заплащане. Самият Росен Животното е един от тарторите на агитката на ЦСКА. Преди време той ошамари екс-треньорът на Ботев (Пд) Костадин Ангелов в сектор “В” на “Армията”, защото специалистът се възмутил от пропуск на Мартин Камбуров!

Обикновено разплащанията ставали или в сградата на "Атака", или във виенска сладкарница в идеалния център на столицата. Банкнотите се давали на момчетата, които били записвани в предварително изготвен списък. Всичко това е документирано от няколко от момчетата, които заснели предаването на пaрите с GSM.

Мускулестите мъже придружават Сидеров и при редките му посещения в парламента. Те не се отделят от него по време на протестите, защото в противен случай Волен се опасявал да не бъде пребит от хората, които предаде, осигурявайки кворум за избирането на кабинета "Орешарски".

Росен Животното нашумя преди около 3 години, когато беше арестуван във Варна и обвинен в трафик на дрога. Той излезе преди около 6 месеца от затвора и веднага се забърка в два побоя. Преди това въпреки забраната, Животното летя за чужбина. Тогава гарант пред властите бе...директорът на ЦСКА Георги Павлов.