Станишев заплаши София с кръв!

Мисия София

20-06-2013, 01:36

Автор:

Алекс Антонов

Всичко от Автора

Лидерът на БСП стресира столичния актив на Столетницата с ужасяваща закана

Нервите на идеолозите на новата тройна коалиция очевидно са опънати до краен предел! Особено тези на разминалия се с казармата Сергей Станишев. Вчера лидерът на БСП бе привикан от столичните активисти на партията да обяснява защо се стигна до „Пеевски-гейт”. Нещо повече, софийските другари му готвеха искане за оставка и нов извънреден конгрес на партията с точка в дневния ред за избор на лидер.

Сергей Дмитриевич обаче е тръгнал на първа срещу доскорошните си съратници, заплашвайки с кръв. „Атакувайки правителството, решенията му, вие давате хляб на хората, стремящи се към гражданска война. Този протест ще завърши с кръв на площада, ако няма единство поне при управляващите. Поехме всички вината за Пеевски, това беше лош избор. Но нека заради него не закриваме партията, както искат някои другари”, е заявил Станишев вчера.

Въпреки силната му реч, в Столетницата продължават броженията срещу него. „Нали Мартин Захариев вие го вкарахте в Парламента? Защо днес този капиталист излиза и говори такива неща? Това не е нашата партия”, бесни са били активистите от София.

 

ФУТБОЛНА ЛЕГЕНДА: ОРЕШАРСКИ - ЗАДНИК НА ДПС! - ВИЖ ТУК

 

КАК НАРОДЪТ СЕ ГАВРИ СЪС СИДЕР АГА - ВИЖ ТУК

 

И ТВ-ЛЕГЕНДА В БИТКАТА СРЕЩУ ОЛИГАРСКИ - ВИЖ ТУК